Monday, August 23, 2010

The Karate Kid (2010) BRRip

Title : The Karate Kid
Director : Harald Zwart
Genre : Action | Drama | Family | Sport
Cast : Jaden Smith, Jacky Chan
See : Trailer

Synopsis :
12-year-old Dre Parker could've been the most popular kid in Detroit, but his mother's latest career move has landed him in China. Dre immediately falls for his classmate Mei Ying - and the feeling is mutual - but cultural differences make such a friendship impossible. Even worse, Dre's feelings make an enemy of the class bully, Cheng. In the land of kung fu, Dre knows only a little karate, and Cheng puts "the karate kid" on the floor with ease. With no friends in a strange land, Dre has nowhere to turn but maintenance man Mr. Han, who is secretly a master of kung fu. As Han teaches Dre that kung fu is not about punches and parries, but maturity and calm, Dre realizes that facing down the bullies will be the fight of his life.


Download the Movies:
http://adf.ly/5ZxI
http://adf.ly/5ZxR
http://adf.ly/5Zy4
http://adf.ly/5Zxw

Alternate 1:
http://adf.ly/5Zy9
http://adf.ly/5ZyA
http://adf.ly/5ZyF
http://adf.ly/5ZyI

pwd:mediafiremoviez.com


Credited to mf

Next

Related Movie

4 comments

Ada link alternatif yg lebih kencang lagi.....???
soalnya yg ada sekarang lamabat sekali.........
yg udah formatnya avi udah ada belum, jgn yg MKV dong ngk bisa di bakar ke cd ni.......


terima kasih.........

kalo mau burn ke CD, tinggal di Convert aja filenya dari MKV ke AVI/MPEE/VOB.

Sorry gan, kenape kita pilih MKV biar ga boros filenya, kan kasian kalo yang Bandwidth-nya Limited ^_^.

Tp ngk merubah qualitas filmnyakan kalo di convert ke avi lg dari mkv....???

napa ada yg kencang & lembat ni link downloadnya....???
emang tergantung dari server tempat di upload datanya ya yg kasih kecepatannya.....???

terima kasih.........


EmoticonEmoticon